Konsepti

Arki Plus™

Arki Plus™ on tavallista parempaa rakentamista ja asumista. Se on pala unelmaa ja paljon käytännöllisyyttä.

Arki Plus™ on tavallista parempaa

Arki Plus™ on meidän tapamme toteuttaa pala rakennuttajan unelmaa. Kodin ratkaisuihin vaikuttavat muun muassa tulevien asujien tarpeet, tontin koko ja muoto sekä ilmansuunnat ja korkeuserot. Mistä sinä unelmoit? Lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista? Vinosta sisäkatosta? Ehkä monimuotoisesta julkisivusta? Vai kenties hiukan erikoisemmasta laatasta vaikkapa kylpyhuoneeseen? Onnistuu, sillä sitä on Arki Plus™ – omia haaveita ja käytännöllisiä ratkaisuja. Mielestämme arjen pitää olla sujuvaa ja arvokasta. Siitä elämämme kuitenkin koostuu.

Yksilöllisiä toteutuksia

Asiakkaan tarpeet ja unelmat – siitä se lähtee. Arki Plus™ -konseptimme idea on, että asiakkaana voit valita juuri sinulle tärkeitä ja yksilöllisiä asioita tulevaan kotiisi. Usein asiakkaamme ovat halunneet esimerkiksi lattiasta kattoon saakka ulottuvia ikkunoita, vinoja sisäkattoja, pieniä erikoisuuksia julkisivuun tai esimerkiksi tavanomaista huomattavasti korkeampia huoneita.

Iloa arkeen

Arki Plus™ tuo iloa arkeen. Haluamme, että meidän asiakkaanamme saat ripauksen luksusta sille kuuluvaan paikkaan ja paljon käytännöllisyyttä. Luksusta saadaan esimerkiksi kylpyhuoneen laattavalinnoilla sekä muilla pintamateriaaleilla. Arkea helpottamaan voidaan suunnitella vaikkapa kunnon kuraritilä kodinhoitohuoneeseen tai paremmin varaava takka. Sinä päätät, ja kustannukset tiedät aina etukäteen.

Kaikki tarpeellinen huomioon

Suunnittelija suunnittelee julkisivun valmiiksi. Tämä käydään yhdessä läpi ja muokataan sopivaksi. Myös kaikki tarvittavat ulkorakennukset ja piha-alueet suunnitellaan samalla kertaa, vaikka ne rakennettaisiinkin myöhemmin. Näin huomioidaan koko pihapiirin kokonaisuus. Kun unelmat on saatu hahmoteltua, piirretään rakennuslupakuvat ja aloitetaan rakentaminen. Talosi rakentaa Trendikodin lähes kokonaan oma timpureiden joukko höystettynä luotettavilla yhteistyökumppaneillamme.