Oma talomalli

Jokainen uusi koti on yksilö, joka on tehty sen tuleville asukkaille paikaksi, jossa elää ja asua. Kodin ratkaisuihin vaikuttaa esimerkiksi tulevien asujien tarpeet, tontin koko ja muoto, ilmansuunnat ja korkeuserot. Myös kodin ulkonäkö vaihtelee modernista perinteiseen asukkaan mieltymyksien mukaan.

Me Trendikodilla autamme suunnittelussa löytämään teille parhaat ratkaisut. Olemme toteuttaneet useita kohteita vaikkapa asiakkaan lähettämän ruutupaperipiirroksen pohjalta. Jo valmiidenkin pohjien muokkaaminen onnistuu, jos on löytynyt valmis pohja jota hienosäätämällä toivomukset uudesta kodista täyttyvät.

Me Trendikodilla tarjoamme

Onnistumisen pohja

  • Toteutamme projektin vaivattomasti haluamaanne vaiheeseen
  • Saat halutessasi maatyöt samalle sopimukselle
  • Vankan kokemuksen haastavista ja yksilöllisistä kohteista
  • Tarjoamme monipuolisen materiaalivalikoiman

Suunnittelu

Suunnittelun prosessi

  1. Piirrämme puhtaaksi lähettämänne esimerkiksi ruutupaperipiirroksen. Pohja havainnollistuu paremmin ja tilojen koot tulevat paremmin esiin. Pohjaa muokataan, kunnes se on sellainen kuin te haluatte.
  2. Pohjakuvista laskemme tarjouksen haluamallanne toimitussisällöllä.
  3. Suunnittelija suunnittelee julkisivun. Julkisivu käydään yhdessä läpi ja muokataan toivotunlaiseksi. Myös tarvittavat ulkorakennukset ja piha-alueet suunnitellaan samalla.
  4. Kun suunnitelmat ovat valmiit ja parhaat mahdolliset, piirretään niistä rakennuslupakuvat ja laitetaan rakentamisen prosessi alkuun.