Omakoti

Piirustuksista todeksi

Jokainen uusi koti on persoonallinen yksilö, jossa asukkaat voivat elää ja asua onnellisina.

Yksilöllistä ja kaunista

Oma koti on jo suunniteltu, mutta tekijä vielä puuttuu? Trendikodilla on ratkaisu tähän. Rakennamme mielellämme myös yksilöllisempiä ja monimuotoisia kohteita. Oli toiveissasi sitten täyskorkeat ikkunat, hulppea huonekorkeus tai vinot sisäkatot, me toteutamme sen mielellämme.

Lähtökohta

Liikkeelle voidaan lähteä niin valmiista arkkitehtikuvista kuin ruutupaperivisiosta. Riittää, että sinulla on jo jotain ideoita, esimerkiksi inspiraatiokuvia tai alustavia luonnoksia. Ideoita pyöritellään, kunnes kaikki loksahtaa kohdalleen.

1.

Tarjous

Yhteisen suunnitelman pohjalta laskemme tarjouksen haluamallanne toimitussisällöllä ja valmiusasteella. Haluatko astua sisään täysin valmiiseen kotiin vai kenties tehdä itse sisätöitä? Halutessasi saat myös maatyöt samalle sopimukselle. Miten vain toivotkin, meillä urakka on aina kiinteä eikä sisällä piilokuluja.

2.

Toteutus

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen viimeistelemme julkisivukuvat ja teemme niistä rakennuslupakuvat. Sitten alkaa itse rakentaminen. Koko rakentamisen ajan olemme tiiviisti yhteyksissä sekä asiakkaaseen että projektin erikoisasiantuntijoihin, kuten mahdolliseen arkkitehtiin. Meille tärkeintä on mukava projekti, jossa rakennustyömaasta muovautuu teidän unelmienne koti.

3.
Konsepti

Arki Plus™

Arki Plus™ edustaa tavallista parempaa rakentamista ja asumista. Se on pala unelmaa ja paljon käytännöllisyyttä.